Vad ligger där i maten?

Hehe tittar man på dessa bilder på barnen kan man börja undra vad det ligger i deras mat! Haha, båda två ser lite knasiga ut på bilderna.
Jädrans blixt :P

Theodor var lat denna kväll när han skulle äta så jag fick minsann mata honom.
Annars hade han aldrig ätit något.
Bestämd liten kille!

Postat av: Malin

Hej!

Allt bra med oss, själva med? Ja det känns jättekul med sommarjobbet! :) Hur länge ska du vara mammaledig då? Ska Jonas vara hemma något? :) Filip har sängen "kritter" från ikea, den vita. Bra och stabil, han sover som en prins i den och har nästa sovit hela nätterna o rätt så länge på morgonarna (ca 7 ist för innan 6 som i la), så det känns toppen! Vi har samma rutin varje kväll, han är inne i en sån period nu, nog åldern med. Allt ska vara lika, och sen så trotsen på det ;) Hehe. Samma saga varje kväll, han lägger sig i sängen o en av oss brevid, vi läser sagan, säger godnatt, puss&kram och sen släcker vi lampan, han har sin nattlampa tänd.. Det brukar ta ett tag innan han somnar, ligger o pratar o fnissar o så. Men blir kvar i sängen. Så det har fungerat jättebra! :) På morgonarna kommer han in t oss m sin kudde, snutte o nalle, SÅÅÅ mysigt! Så det behöver inte alls gå dåligt, det trodde jag med. Men för vår del gick det bra :) Kommer kanske i framtiden, men det får vi ta isf då, men änsålänge går det fint :) Så testa vetja! Kram o trevlig helg!

Kommenterat -  Datum: 2010-05-07 Klockan: 14:19:33     URL: http://familjennordin.webblogg.se/
Postat av: Linda, mamma till leon

haha ja det kan man ju undra =) Leon är likadan, hela huvudet hänger på han när han ätit och han ser allmänt drogad ut haha =)

Kommenterat -  Datum: 2010-05-07 Klockan: 14:24:33     URL: http://liindatherese.blogg.se/
Postat av: Maria - Kevins Mamma

Ja men du har väl träffat min syrra på riktigt.. Hon var ju med när jag träffade Miranda första gången hemma hos dig :)

Kommenterat -  Datum: 2010-05-07 Klockan: 15:13:52     URL: http://jaghardenna.blogg.se/
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?